Fourtitude.com - Removed Intake Manifold now have P0238
Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    Fourtitude.com


    Results 1 to 2 of 2
    1. Semi-n00b
      Join Date
      Sep 11th, 2018
      Location
      NY
      Posts
      16
      Cars
      2013 CC 2.0
      10-26-2019 06:00 PM #1
      This is the first time I've torn into the car, I probably just have something unplugged (though I don't see where).

      I replaced my water pump and removed the intake manifold and cleaned out the carbon while I was doing it. I cleaned the injectors and installed new seals on all of them and installed a new manifold gasket before putting it all back together. Now I get P0238 (boost sensor circuit A) when I start the car. I cleared the code and it returns immediately when I start the car.

      I thought that I maybe got coolant into a sensor when I took the pump off or I maybe have something disconnected that I can't see. Any thoughts? Thank you

    2. Remove Advertisements

      Advertisements
       

    3. Semi-n00b
      Join Date
      Sep 11th, 2018
      Location
      NY
      Posts
      16
      Cars
      2013 CC 2.0
      10-27-2019 10:43 PM #2
      I figured it out. Oil in the tube that goes into the throttle body. Must have gotten on the sensor.

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •