Fourtitude.com - SMF swap clutch has pressure but won’t disengage clutch
Username or Email Address
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    Fourtitude.com


    Results 1 to 2 of 2
    1. 05-03-2019 11:59 AM #1
      So I swapped in a SMF along with a new slave cylinder (I did bench bleed) , have bled the clutch multiple times and it has a decent amount of pressure but everytime I push the clutch in and start it I’m gear it’s just jumping. I changed the MC out to one I know works , re bled it again still has good pressure again just not disengaging. Any thoughts???

    2. Remove Advertisements

      Advertisements
       

    3. Member TheDeckMan's Avatar
      Join Date
      Sep 26th, 2004
      Location
      W.Mass
      Posts
      18,611
      Cars
      GMC, SAABs,VW's, MG
      05-26-2019 01:48 PM #2
      Did you remove the cover on the Slave cylinder?
      -Noah
      Corrado| 996 Turbo |997 Turbo |TT|
      "Life is tough, but it's tougher if you're stupid" - John Wayne

    Similar Threads

    1. **HELP** OBD2 Port Has Power But Won't Scan
      By RT134jz in forum Hybrid/Swap Forum
      Replies: 3
      Last Post: 03-12-2009, 10:25 AM
    2. **HELP** OBD2 Port Has Power But Won't Scan
      By RT134jz in forum Hybrid/Swap Forum
      Replies: 0
      Last Post: 03-11-2009, 10:58 AM
    3. i have clutch pedal pressure but no clutch...
      By eliotkb in forum Manual Transmission Forum
      Replies: 2
      Last Post: 05-05-2008, 11:18 AM
    4. Eric: OZ Racing Novas - Tirerack has them...but won't show them?
      By a_grl_n_her_rado in forum Wheel and Tire Forum
      Replies: 4
      Last Post: 08-17-2004, 09:25 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •